Bemutatkozás

Virágos teraszok


https://viragosteraszok.hu/wp-content/uploads/2022/02/balkon-teraszok.jpg
https://viragosteraszok.hu/wp-content/uploads/2022/02/6cadb9a1853b0c976751c7b0dbe48421.jpg
https://viragosteraszok.hu/wp-content/uploads/2022/02/102458402.jpg
https://viragosteraszok.hu/wp-content/uploads/2022/02/102458481.jpg


Teraszok - Balkonok


Álmodjuk meg együtt!

Virágos teraszok, erkélyek, balkonok növényekkel való beültetése, kialakítása, az évszaknak megfelelően. Profi csapatunk a helyszín felmérése során segít az Ön ízlésének, elképzelésének megfelelően megtervezni virágos teraszát, üzletének portálját, vendéglátóegysége virággal való impozánssá tételét.

„Az Ön boldogsága a mi küldetésünk!”

Mit kínálunk Önnek?

A virágok jelenléte gyógyír a lelkünknek, de csak akkor ha látványukkal, illatukkal, stílusukkal harmóniát teremtenek .

Nagyon könnyen el lehet rontani egy balkon látképét. A nem megfelelően választott növény, vagy színválasztás. A túlzsúfoltság vagy az össze vissza színű és formájú, igényű virágok párosítása, a nem szakszerű ültetés és gondozás ahhoz vezet, hogy kidobtunk több ezer forintot az ablakon, a virágözön helyett pedig egy hónap múlva egy ronda, elhervadt virágokkal teli teraszon találjuk magunkat.

Ne töltse a drága idejét beszerzéssel, ültetéssel, mi mindent elvégzünk Ön helyett! Előzetes időpont egyeztetést követően a helyszínen pontos felmérést végzünk az Ön igényeiről, elképzeléseiről. A helyszíni adottságokat ,földrajzi tájolást, kivitelezhetőséget figyelembe véve pénztárcabarát pontos árajánlatot küldünk Önnek a szolgáltatásról.

Ha nincs elképzelése segítünk szakmai tapasztalatunkkal és ötleteinkkel.

Tapasztalt, képzett csapatunk mindent beszerez amit az előzetes helyszínfelmérés során közösen megálmodtunk. Ezt követően a helyszínen elvégezzük a növények, virágok, örökzöldek beültetését. Önnek ezután már csak a gondozás lesz a feladata valamint élveznie a színpompás virágcsodákat.

Levesszük válláról a terhet!

Számtalan kertészetben, nagyáruházban megvásárolhatja az Önnek kedvére való virágokat, növényeket, de gondolja csak végig mennyi hátránya van:

Kell hozzá egy nagyobb méretű autó, mivel a növényeket nem lehet egymás tetejére pakolni mint egy lapra szerelt bútort.

A növények ültetéséhez szüksége lesz több zsák virágföldre, fenyőkéregre. Ha dús, egész szezonban virágot ontó virágzuhatagot szeretne, ahhoz megfelelő minőségű és méretű virágtartó ládákat is be kell szereznie. A megvásárolt árumennyiséget haza kell szállítania, ha nem családi házban él, akkor fel kell cipelnie az emeletre. /Természetesen nem három tő muskátliról és egy zsák virágföldről beszélünk./

A virágok, növények beültetése rengeteg időt vesz el, ráadásul koszol, sáros lesz a terasz, balkon, rengeteg szemét termelődik stb.,

Bízza ránk ezt a feladatot! Sokéves tapasztalattal rendelkezünk, csak kiváló minőségű növényeket, virágokat szállítunk Önnek, melyet mi magunk termesztünk, valamint magas szaktudással rendelkező termesztő kollégáinktól szerzünk be. Virágszállító autóval a helyszínre szállítjuk a virágokat, növényeket, ott beültetjük, koszt nem hagyunk magunk után, az üres zsákokat, műanyag cserepeket pedig a munka végeztével elszállítjuk.

Minőség, szaktudás, precíz munkavégzés, megbízhatóság, jó ízlés jellemez minket!

Ha nem szeretné hogy az Ön teraszán dolgozzunk, akár készen már beültetve balkonládába házhoz visszük a megrendelt kollekciót.


Kerttervezés Budapest


Szolgáltatásunkon kívül lehetőséged van kertészetünkből vásárolni. Ingyenes házhoz szállítással 25.000 Ft feletti vásárlás esetén. Vásárolj prémium minőségű egynyári és balkon növényeket, örökzöldeket, gyümölcsfákat, mediterrán növényeket virágföldet, fenyőkérget. Igény esetén bármilyen növényt be tudunk szerezni rövid határidővel. Szállítási területek:  Budapest  > Dunakeszi > Vác > Rétság > Balassagyarmat. További részlekért hívjon bizalommal. +36204668945

Kertészetek Budapest
budapest-kerteszet (2)
budapest-kerteszet (3)
budapest-kerteszet (4)

Kapcsolat

Hívjon bizalommal!+36204668945

Szolgáltatásunk az egész Ország területén elérhető

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést Budapesten.

Email

info(kukac)viragosteraszok.hu

Hívjon most!

Elérhető vagyok Viberen is!

Kérdésed van?

  https://viragosteraszok.hu/wp-content/uploads/2022/02/viragos-teraszok-logo-b.png
  +36204668945
  info(kukac)viragosteraszok.hu
  Szolgáltatás egész Magyarország területére érvényes. Ingyenes kiszállítás Budapesten

  Kertészek Budapest kertészeti szolgáltatások

  Minden jog fenntartva! A képek illusztrációk! Minden ár bruttó ár 0% AAM.